Het galaconcert is helaas uitgesteld | CineCity XL Theater

Galaconcert 'The Roaring Twenties'

Een spetterend galaconcert ter ere van het jubileumjaar met al onze vrienden en (oud)-leden. En dat alles in jaren '20 setting!
Tickets zijn nog niet koop
Galaconcert 'The Roaring Twenties'

Tijd en locatie

Het galaconcert is helaas uitgesteld
CineCity XL Theater, Spuikomweg 1, 4381 LZ Vlissingen, Nederland

Over het evenement

Laatste informatie n.a.v. coronasituatie 25 november 2021: 

Met heel veel pijn in ons hart is besloten dat het Galaconcert The Roaring Twenties op zaterdag 27 november wordt uitgesteld naar een later moment. Door de razendsnel toenemende coronabesmettingsaantallen vinden wij het niet meer verantwoord om leden en publiek koste wat het kost bij elkaar te brengen. Bovendien organiseren wij het liefst een galaconcert waarbij leden, oud-leden en muziekliefhebbers uitgebreid met elkaar in contact kunnen komen en waarbij we een spetterende afterparty kunnen organiseren. Hopelijk zijn deze mogelijkheden er op een later moment wel. 

Wat nu?

Iedereen die tickets heeft gekocht krijgt op korte termijn het geld volledig teruggestort. We hopen uiteraard dat iedereen die zaterdag zou komen opnieuw kaarten koopt voor de nieuwe datum! Zodra deze bekend is krijgt u hierover persoonlijk bericht.

Hoewel de organisatie en alle leden van V&V flink balen van deze situatie, hebben we er alle vertrouwen in dat het mooie concert en feest er alsnog gaat komen. V&V gaat ten slotte al 100 jaar mee, een paar maanden extra kunnen er ook nog wel bij!

***********************************************

Op 27 november 2021 staat er een groots galaconcert op het programma! Tijdens dit concert gaan we terug naar het decennium waar het voor Vlijt & Volharding allemaal begon: de roaring twenties! De jaren waarin muziekstijlen als jazz, blues en ragtime hoogtij vieren in de speakeasy's en artiesten als Duke Ellington en Louis Armstrong steeds populairder worden.

Het muzikale programma zal echter niet alleen uit jaren twintig-muziek bestaan. We grijpen namelijk de gelegenheid aan om de gehele geschiedenis van V&V in te duiken en spelen deze avond voor menig (oud)lid nostalgische stukken die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de mooiste momenten voor Vlijt. Mis het niet!

Ben je oud-lid en wil je deze avond meespelen? Of je nu 50 of 1 jaar lid bent geweest, iedereen is welkom! Bovendien krijgen oud-leden korting voor dit concert. Via deze pagina kan je speciale tickets voor oud-leden aanschaffen. Bij de aanschaf van je ticket kan je aangeven of je mee wilt spelen met het reünieorkest en of je een instrument wilt lenen.

Let op: CineCity XL volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Vanaf zaterdag 25 september werkt CineCity XL met coronatoegangsbewijzen. Hiermee kun je bij binnenkomst aantonen dat je gevaccineerd bent, negatief op corona bent getest of recent al corona hebt gehad. 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • VIP-arrangement
  €17.50
  btw inbegrepen
  €17.50
  btw inbegrepen
  0
  €0
 • Regulier
  €10
  btw inbegrepen
  €10
  btw inbegrepen
  0
  €0
 • Jeugd (onder de 18)
  €7.50
  btw inbegrepen
  €7.50
  btw inbegrepen
  0
  €0
 • Oud-lid
  €7.50
  btw inbegrepen
  €7.50
  btw inbegrepen
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement