top of page

Dit concert is uitgesteld

|

CineCity XL Theater

Galaconcert 'The Roaring Twenties' - UITGESTELD

Een spetterend galaconcert ter ere van het jubileumjaar met al onze vrienden en (oud)-leden. En dat alles in jaren '20 setting!

Tickets zijn nog niet koop
Andere evenementen bekijken
Galaconcert 'The Roaring Twenties' - UITGESTELD
Galaconcert 'The Roaring Twenties' - UITGESTELD

Tijd en locatie

Dit concert is uitgesteld

CineCity XL Theater, Spuikomweg 1, 4381 LZ Vlissingen, Nederland

Over het evenement

Op 27 november 2021 staat er een groots galaconcert op het programma! Tijdens dit concert gaan we terug naar het decennium waar het voor Vlijt & Volharding allemaal begon: de roaring twenties! De jaren waarin muziekstijlen als jazz, blues en ragtime hoogtij vieren in de speakeasy's en artiesten als Duke Ellington en Louis Armstrong steeds populairder worden.

Het muzikale programma zal echter niet alleen uit jaren twintig-muziek bestaan. We grijpen namelijk de gelegenheid aan om de gehele geschiedenis van V&V in te duiken en spelen deze avond voor menig (oud)lid nostalgische stukken die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de mooiste momenten voor Vlijt. Mis het niet!

Ben je oud-lid en wil je deze avond meespelen? Of je nu 50 of 1 jaar lid bent geweest, iedereen is welkom! Bovendien krijgen oud-leden korting voor dit concert. Via deze pagina kan je speciale tickets voor oud-leden aanschaffen. Bij de aanschaf van je ticket kan je aangeven of je mee wilt spelen met het reünieorkest en of je een instrument wilt lenen.

Let op: CineCity XL volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM. CineCity XL werkt daarom met coronatoegangsbewijzen. Hiermee kun je bij binnenkomst aantonen dat je gevaccineerd bent, negatief op corona bent getest of recent al corona hebt gehad. 

Tickets

 • VIP-arrangement

  Kies hiermee voor ons VIP-arrangement! Naast toegang tot het concert krijg je hiermee een luxe hapje en drankje bij binnenkomst en er worden mooie plaatsen voor je gereserveerd. Daarnaast krijg je korting op komende jubileumevenementen!

  € 17,50
  Btw: btw inbegrepen
 • Regulier

  € 10,00
  Btw: btw inbegrepen
 • Jeugd (onder de 18)

  € 7,50
  Btw: btw inbegrepen
 • Oud-lid

  Ben je oud-lid van V&V? Dan mag je voor slechts €7,50 naar binnen!

  € 7,50
  Btw: btw inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page