top of page

za 04 mrt

|

Het Kroonjuweel, Oost-Souburg

(Verlopen) Concert met theatercollectief RAAK!

Voor dit interactieve concert zullen we samenwerken met theathercollectief RAAK! Bij de voorstelling van RAAK! zijn de vooroordelen van een blaasorkest binnen de eerste tien minuten niet meer aan de orde.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
(Verlopen) Concert met theatercollectief RAAK!
(Verlopen) Concert met theatercollectief RAAK!

Tijd en locatie

04 mrt 19:00

Het Kroonjuweel, Oost-Souburg, Het Kroonjuweel, Lekstraat, 4388 VS Oost-Souburg, Nederland

Over het evenement

Voor dit interactieve concert zullen we samenwerken met de artiesten Bart de Rijk en Vincent Houdijk van theathercollectief RAAK! Voorafgaand aan dit concert verzorgt RAAK! een aanvullende lesmodule voor de basisscholen van Souburg. De leerlingen die deelnemen aan de lessen krijgen vervolgens een rol tijdens het concert, zodat zij direct ervaring op kunnen doen met optreden met een orkest.

Zelf meedoen?

Tijdens het concert van RAAK! mogen alle kinderen die dat leuk vinden meedoen. Op scholen in Souburg worden enkele workshops gegeven ter voorbereiding op het concert. Wil jij (of jouw kind(eren)) ook meedoen maar worden deze workshops bij jou in de klas niet gegeven? Geen probleem! Je kunt de workhops ook zelf thuis volgen, door het bekijken van enkele video's. Klik hier voor de video's en het begeleidend materiaal voor leerkrachten/ouders.

Tickets

  • Regulier

    Volwassenen en kinderen boven de 12 jaar.

    € 5,00
  • Kinderen t/m 12 jaar

    Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Wel graag een ticket 'kopen', zodat wij overzichtelijk hebben hoeveel kinderen er komen!

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page