top of page

za 07 mei

|

CineCity XL Theater

(Verlopen) Galaconcert 'The Roaring Twenties'

Een spetterend galaconcert ter ere van het jubileumjaar met al onze vrienden en (oud)-leden. En dat alles in jaren '20 setting!

Tickets zijn niet meer te koop
Andere evenementen bekijken
(Verlopen) Galaconcert 'The Roaring Twenties'
(Verlopen) Galaconcert 'The Roaring Twenties'

Tijd en locatie

07 mei 2022 20:15

CineCity XL Theater, Spuikomweg 1, 4381 LZ Vlissingen, Nederland

Over het evenement

Op 7 mei 2022 staat er een groots galaconcert op het programma! Tijdens dit concert gaan we terug naar het decennium waar het voor Vlijt & Volharding allemaal begon: de roaring twenties! De jaren waarin muziekstijlen als jazz, blues en ragtime hoogtij vieren in de speakeasy's en artiesten als Duke Ellington en Louis Armstrong steeds populairder worden.

Het muzikale programma zal echter niet alleen uit jaren twintig-muziek bestaan. We grijpen namelijk de gelegenheid aan om de gehele geschiedenis van V&V in te duiken en spelen deze avond voor menig (oud)lid nostalgische stukken die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de mooiste momenten voor Vlijt. Mis het niet!

Ben je oud-lid en wil je deze avond meespelen? Of je nu 50 of 1 jaar lid bent geweest, iedereen is welkom! Bovendien krijgen oud-leden korting voor dit concert. Via deze pagina kan je speciale tickets voor oud-leden aanschaffen. Bij de aanschaf van je ticket kan je aangeven of je mee wilt spelen met het reünieorkest en of je een instrument wilt lenen.

Tickets

 • VIP-arrangement

  Kies hiermee voor ons VIP-arrangement! Naast toegang tot het concert krijg je hiermee een jaren '20 goodiebag en een luxe drankje bij binnenkomst. Bovendien worden er mooie plaatsen voor je gereserveerd. Ook krijg je korting op komende jubileumevenementen!

  € 17,50
  Btw: btw inbegrepen
 • Regulier

  € 10,00
  Btw: btw inbegrepen
 • Jeugd (onder de 18)

  € 7,50
  Btw: btw inbegrepen
 • Oud-lid

  Ben je oud-lid van V&V? Dan mag je voor slechts €7,50 naar binnen! Let op: je mag als oud-lid natuurlijk ook een VIP-arrangement nemen. Je hebt dan geen korting, maar wel luxe extra's. Natuurlijk kun je je dan nog steeds opgeven voor het Groot Reünie Orkest.

  € 7,50
  Btw: btw inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page