top of page

Jeugdactiviteit vrijdag 24 februari

Op 24 februari zijn alle kinderen vanaf 4 jaar welkom voor een gezellig muzikale activiteit in de Blazer. We gaan samen knutselen, muziek maken én pannenkoeken eten! Als klap op de vuurpijl mogen kinderen die mee hebben gedaan aan de activiteit óók meedoen tijdens het concert van Vlijt & Volharding op zaterdag 4 maart in het Kroonjuweel, samen met theatercollectief RAAK!


Opgeven voor de jeugdactiviteit? Klik hier om je (kinderen) aan te melden.


Jeugdactiviteit

Het programma op vrijdag 24 februari is als volgt:


15.30 - 16.00 uur: inloop met limonade en lekkers

16.00 - 17.00 uur: muziekinstrumenten maken

17.00 - 17.45 uur: muziek instuderen met de dirigent

17.45 - 18.30 uur: samen pannenkoeken eten

18.30 uur: einde


Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom. Muzikale achtergrond/kennis is niet nodig en deelname is gratis.


Locatie: Verenigingsgebouw De Blazer, Ritthemsestraat 45, Oost-Souburg


Concert met RAAK! op 4 maart

De activiteiten die we doen op 24 februari zijn ontwikkeld door theatercollectief RAAK! en bedoeld om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met muziek maken en (blaas)orkesten. De activiteit is op zichzelf al leuk om aan mee te doen, maar nóg leuker is het wanneer de kinderen óók meedoen op het concert van V&V met RAAK! op 4 maart.


Tijdens dit interactieve concert werkt de muziekvereniging samen met de artiesten Bart de Rijk en Vincent Houdijk van theathercollectief RAAK! De kinderen die deelnemen aan de activiteit krijgen een belangrijke rol tijdens het concert, zodat zij direct ervaring op kunnen doen met optreden met een echt orkest!


Het concert met RAAK! op zaterdag 4 maart vindt plaats in het Kroonjuweel (Lekstraat, Oost-Souburg), van 19.00 - 21.00 uur.


Opgeven voor de jeugdactiviteit op 24 februari? Klik hier om je (kinderen) aan te melden.


Meer informatie?

Twijfel je of deze activiteit wel geschikt is voor jou of jouw kinderen? Of heb je een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar secretaris@vlijtenvolharding.net en we sturen zo spoedig mogelijk een antwoord.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page