top of page

Oproep voor donateurs en donaties

Wij zijn vastberaden om met V&V een spectaculair jaar neer te zetten, voor de leden van V&V en voor iedereen in Souburg, de gemeente Vlissingen en omstreken. Dat doen we niet alleen omdat we de 100ste verjaardag van onze mooie vereniging willen vieren, maar ook omdat we vinden dat er op het gebied van cultuur(educatie) meer kan en moet gebeuren in de regio. Het is wetenschappelijk bewezen dat muziek maken goed is voor het brein en de ontwikkeling van kinderen. Bovendien zorgt muziek en theater voor verbinding tussen mensen. Helaas lopen desondanks de subsidies voor cultuur al jaren terug, met steeds minder culturele activiteiten op de agenda tot gevolg. Daarom wil Vlijt &Volharding het belang én het plezier van muziekles in 2021 weer op de kaart zetten in Souburg. En daar kunnen we iedere vorm van hulp heel hard bij gebruiken!


Doe mee!

Ben jij een individu of heb je een onderneming en draag jij de plannen van V&V voor het jubileumjaar 2021 een warm hart toe? Steun dan één of meerdere projecten die wij in 2021 op de agenda hebben. Alle hulp, groot of klein, is welkom. Of het nu gaat om een financiële bijdrage, organisatorische hulp, of het aanbieden van een dienst. Neem voor meer informatie over een samenwerking contact op via jubileumvlijt@gmail.com.


What's in it for you?

Een donatie is niet alleen zeer welkom voor V&V, de donateur krijgt er ook veel voor terug. V&V zal in 2021 en in aanloop naar het feestjaar veel in de spotlight staan en onze donateurs liften daar op mee. Enkele mogelijke opties van wederdiensten voor donateurs zijn: (herhaaldelijke) naamsvermeldingen via onze social media-kanalen. Een informatief artikel over de donateur/sponsor op vlijtenvolharding.net en deze website. Zichtbaarheid d.m.v. banners tijdens de projecten en concerten. Vermelding in programmaboekjes.


Andere ideeën? Schroom niet om contact op te nemen, alles is bespreekbaar!


Eenmalige donatie

Wil jij het jubileum van V&V steunen met een financiële bijdrage? Dat kan! Donaties kunnen overgemaakt worden op NL73RABO0329888757 t.n.v. Stichting 100 jaar Vlijt Souburg.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page