top of page

Oproep: enthousiaste Vikings gezocht

In de zomer van 2022 gaat er een groots spektakel plaatsvinden op de Karolingische Burg, midden in Souburg. Dit spektakel organiseren wij voor en vooral mét Souburg en omstreken. We zitten momenteel nog in de voorbereidende fase, maar kunnen al zeer spoedig extra vrijwilligers gebruiken voor uiteenlopende zaken. Enthousiast? Doe mee en dompel je ook onder in de wereld van de Vikingen!


We zijn onder andere op zoek naar:


  • Handige Harry's (en Harriettes), timmeraars en bouwers voor het ontwerpen en bouwen van het Vikingdorp en decorstukken. Meld je aan voor de decorgroep!

  • Fashiondesigners! Kun jij naaien en kun jij muzikanten en deelnemers een overtuigende Viking- of middeleeuwse outfit aanmeten? Meld je dan aan voor de kledingcommissie.

  • Organisatorische talenten. Er komt heel veel kijken bij een spektakel. Van de kaartverkoop tot beveiliging en aansturing van diverse commissies. Kun jij goed het overzicht bewaren en ben je een regelrechte regelneef? Laat het ons weten!

  • Spelers/figuranten. Wil jij niets liever dan in de huid kruipen van een Viking of een middeleeuwse Souburger? We kunnen zeker nog wat extra spelers en figuranten gebruiken.

  • Anders, namelijk... Heb jij een ander talent waarvan jij denkt dat we het goed kunnen gebruiken? Dat horen we uiteraard graag!

Geen lid? Geen probleem! We doen dit spektakel niet alleen met de leden van Vlijt & Volharding, iedereen die enthousiast is mag meewerken, zodat we echt een gemeenschappelijk spektakel kunnen neerzetten. Dus ook al ben je minder goed bekend met V&V, schroom toch niet om contact op te nemen. Iedereen is welkom!


Interesse? Stuur een mailtje naar jubileumvlijt@gmail.com waarin je aangeeft wat je wensen en talenten zijn.
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page